Foro dedicado ayuadaros con vuestras preguntas del alma 

Aquí nos debéis contar qué actitudes veis problemáticas dentro de una pareja y su solución.
 #42449  por Dawne19
 20 Nov 2020 09:53
Nike Air Force 1 Mid Sale
Imagen

Nadat de Flyknit Nike Air Force 1 Mid Dames in Purple werd geplaagd, zullen nog een paar kleurstellingen van het ontwerp officieel hun weg vinden naar de winkelschappen. Nike zal zijn officiële debuut maken met het iconische lage silhouet van de Nike Air Force 1 Mid Sale en zal zijn innovatieve Flyknit-technologie in de mix plaatsen. De eerste blik wekte wat nieuwsgierigheid bij Swoosh-fans en je zult je persoonlijke ervaring kunnen delen na de release op 4 februari. Twee kleurstellingen - allemaal wit en meerkleurig / zwart.

We hebben het Nike Air Force 1 Mid Heren al gezien in een weelderige 'Loyal Blue'-colorway, maar Nike heeft weer een ander aanbod uitgebracht met een nog rijkere diepblauwe kleur genaamd' Midnight Navy '. Met een tonaal marineblauw bovenwerk, vormt een spierwitte tussenzool een aanvulling op het donkere lichaam. Verdere witte details met Swoosh-branding aan de zijkant en hiel rond de look af.

Pasteltinten duiken weer op voor het komende lente / zomerseizoen 2016 en Nike's nieuwste Nike Air Force 1 Mid Goedkoop is daarop geen uitzondering. De klassieke basketbalschoen uit de jaren 80 van Bruce Kilgore wordt verwerkt tot twee premium suède iteraties in zuivere mintgroene / zwart-witte en lichtgele lemondrop / zwart-witte kleurstellingen. Contrasterende witte zolen vullen de zacht getinte kleurstellingen aan, terwijl de "Enamel Green" -editie een opvallende zwarte hielkraag heeft. Accenten van synthetisch krokodillenleer, zoals te zien op het Swoosh-logo, de tongpatch en details op de hiel, versterken deze luxe edities als een aantal behoorlijk speciale AF1's.